Esittelyssä TruePower 4 lineaarinen digitaalihimmennin

Microdim-tuotteiden kehitys aloitettiin vuonna 1997 täyttämään muutamien suomalaisten audiovisuaalisen alan yritysten erityisiä DMX-512 -yhteensopivien laitteiden tarvetta. Ensimmäisenä kehitimme edullisen DMX-512 demultiplekserin ja muutamia pieniä valopöytiä. Microdim Finland tekee elektroniikkasuunnittelua tilaustyönä. Useat projektit liikkuvat nykyäänkin valon ja äänen alueilla, signaalinkäsittelyssä, tehoelektroniikassa ja mikrokontrollerijärjestelmissä. TruePower 4 digitaalihimmennin on ensimmäinen Microdim -nimellä tuotteistettu ja kaupallistettu projekti.

Ensimmäinen TruePower 4 digitaalihimmennin näki päivänvalon vuonna 1998. Siitä lähtien himmennintä on hienosäädetty ja tuotteistettu tavoitteena täydellinen kestävyys, käyttövarmuus ja sähkömagneettinen yhteensopivuus. Lopputulos on monikäyttöinen, kevyt, turvallinen ja äärimmäisen luotettava valohimmennin, jossa on varsin vaikuttavia ominaisuuksia.

Koeasiakkaamme ovat päässeet nauttimaan TruePower 4:n suorituskyvystä jo yli kolme vuotta viidessä Euroopan maassa. Vakuuttuneina TruePower nelosen erinomaisesta suorituskyvystä, kestävyydestä ja luotettavuudesta meillä oli ilo esitellä se yleiseen levitykseen keväällä 2001. Julkistamisensa jälkeen himmennin on saanut varsin hyvän vastaanoton. TruePower 4 on nyt sarjatuotannossa.

Microdim Finlandin tuotteet on kehitetty ja valmistetaan Suomessa.

Ottakaa hetki aikaa, hyvä asento, rentoutukaa ja lukekaa lisää TruePower nelosen ominaisuuksista. Ja kun olette valmis, ottakaa meihin yhteyttä saadaksenne lisätietoja tai tehdäksenne koekäyttösopimuksen tai tilauksen. Odotamme sähköpostianne tai soittoanne!