klikkaa kuvaa nähdäksesi asennuskuvan ja asennusohjeet

Suunniteltu sekä liikkuviin että kiinteisiin asennuksiin.

Perinteisesti himmentimet ovat olleet suuria, räkkiasennettavia kolmivaihelaitteita. Tällä perinteisellä suunnittelutavalla, joka kieltämättä on hyvä joihinkin tilanteisiin, on kuitenkin muutamia huomattavia putteita.

Ensinnäkin perinteiset himmentimet ovat painavia ja vaativat paljon tilaa. Tämä on johtanut yleensä yhden suuren himmenninkeskuksen käyttöön ja massiivisiin, painaviin moninapakaapeleihin, joiden vetämistä me kaikki rakastamme vihata. Kaiken lisäksi pitkät himmennetyt tehokaapelit voivat olla suuri sähkömagneettisten häiriöiden lähde.

TruePower lavalla, keikalla ja liikkuvissa asennuksissa

...kun voimavirta ja moninapakaapelit eivät ole optimaalisin vaihtoehto...

TruePower 4 perustuu erilaiseseen ajattelutapaan. Sen sijaan, että esikuvana olisivat perinteiset räkkiasennettavat himmentimet, me myös lavavalon käyttäjinä ja kaapelinvetoa kokeneina olemme keskittyneet olennaiseen: mitä valosettiä rakennettaessa täytyy tehdä ja miten se täytyisi tehdä. Tämä on johtanut nyt itsestäänselvältä tuntuvaan ajatukseen: trussiasennettavaan himmentimeen.

Kuvittele itsesi rakentamassa kiireessä valosettiä jazzklubin nurkkaan, muotinäytökseen, pieneen konserttiin tai kiertävän teatteriryhmän esitykseen, riuhtomassa kolmivaihe- ja moninapakaapeleita. Me olemme sitä tehneet ja luultavasti Te myös, joten on turha latoa itsestäänselvyyksiä. TruePower täytyy vain nostaa trussille ja kiinnittää tavallinen yksivaihevirtajohto ja DMX-datakaapeli. TruePower nelonen painaa vain 2,8 kiloa joten sen voi ilman ongelmia asentaa kiskoon standin ollessa madallettuna ja nostaa standin kun johdot on kytketty. Se säästää paljon aikaa ja vihaisia sanoja.

Yksi TruePower nelonen jaksaa ajaa esim. neljää kilowatin kanavaa. Yksittäisen kanavan tehonkesto on 2 kW, mutta schuko- virransyöttö rajoittaa käytettävissä olevaa tehoa. Laitteessa on 16 ampeerin automaattinen pääsulake, joka käytännössä kestää neljän kilowatin jatkuvan kuorman. Kanaville on erilliset lasiputkisulakkeet.

TruePower kiinteissä asennuksissa

Räkkiasennettava himmenninhän on hyvä kiinteään asennukseen... jos vain on räkki valmiina ja johdotusten tuominen räkille on heppoa. Näin ei kuitenkaan usein ole. Erityisesti saneerauskohteissa ei välttämättä ole käytettävissä erityistä sähkötilaa himmentimille.

TruePower 4 on hämmästyttävän pieni ja kevyt ollakseen raskaan sarjan tehohimmennin. Klikkaa kuvaa tekstin vasemmassa ylänurkassa saadaksesi esiin asennuskuvan ja asennusohjeet ja huomataksesi kuinka paljon huomiota olemme kiinnittäneet tehdäksemme TruePowerista toimivan vaihtoehdon kiinteisiin asennuksiin, joissa tarvitaan hiljaista ja laadukasta DMX-512 -himmennintä. Siinä on kuusi reikää joista sen voi kiinnittää seinään tai vaikkapa teatterin lavan kattoon. Seinään asennettuna se sopii pieneenkin koloon, koska sen voi asentaa mihin asentoon tahansa. Ja esimerkiksi pienen teatterin katossa se tarjoaa näppärän tavan hajauttaa himmenninkanavia ja valopistokkeita sopiviin paikkoihin lavalla.